Ultimele stiri

Crin Antonescu a anunţat pe facebook că demisionează, dar apoi…s-a răzgândit UPDATE: Liderul PNL a demisionat!

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunțat luni pe contul său de Facebook, că se va ține de cuvânt și va demisiona din fruntea Partidului Naţional Liberal. Totuşi, la doar câteva ore distanţă aceasta s-a răzgândit. El va rămâne la conducerea PNL până la organizarea unui congres. Data acestuia va fi stabilită joi. Se pare că şi membrii BP vor rămâne în aceste funcţii până la congresul extraordinar în care se vor alege noi lideri.

„Este evident că la un rezultat de 15% PNL nu poate fi mulţumit! Este un rezultat sub aşteptările noastre şi aşa cum am anunţat neatingerea obiectivului stabilit e un eşec pe care ca preşedinte mi-l asum! Am anunţat în această dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că îmi voi ţine cuvântul şi voi demisiona din fruntea Partidului Naţional Liberal! Voi anunţa acest lucru în şedinţa Biroului Politic Naţional voi anunţa acest lucru colegilor mei şi vom lua deciziile care se impun acolo!”, a scris Antonescu pe contul său de Facebook în jurul orei 11.

Luni dimineața, Antonescu a declarat că scorul partidului la europarlamentare este sub aşteptările liberalilor

UPDATE:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a prezentat demisia din fruntea partidului în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional, după ce a fost aprobată propunerea sa ca europarlamentarii liberali să se afilieze PPE. Acesta a precizat că decizia este unilaterală și irevocabilă, chiar dacă mai mulți lideri politici i-au sugerat să nu demisioneze.

De asemenea, vicepreşedinţii PNL au demisionat în bloc în cadrul BPN al partidului, scrie Mediafax

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*