Ultimele stiri

Crin Antonescu a venit la Timişoara. Ce a declarat preşedintele PNL despre PSD

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aflat astăzi la Timişoara pentru a da startul campaniei electorale a alegerilor europarlamentare, de pe data de 25 mai.

Crin Antonescu a declarat că este mulţumit de activitatea lui Cristian Buşoi, ca europarlamentar, şi că doreşte ca alegătorii să fie în „cunoştinţă de cauză”, atunci când vor vota.

„Noi ne dorim ca o parte, cât mai semnificativă, din electorat să participe la dezbaterea despre viitorul Europei, despre intențiile fiecărui europarlamentar. Avem deja discuţii despre viitorul UE, despre viitoarele strategii, despre o decizie sau alta, care pot influenţa major viitorul economic  al  României. De aceea este foarte important ca oamenii să fie în cunoştinţă de cauză când votează”, a afirmat preşedintele PNL.

Acesta a  discutat şi despre ideea lansată de PSD, cum că foarte mulţi simpatizanţi ai PNL vor vota cu social-democraţii la alegerile europarlamentare.

„PNL suntem singurii care ne punem probleme. Sigur că realizăm cu toţii că partidele lui Băsescu sunt, cel puţin deocamdată, prea puţin dezvoltate ca să pună probleme PSD. De aceea vorbesc despre mine. Domnul Tăriceanu, primul beneficiar al pomenii PSD, o să îi voteze, dar nu simpatizanţii PNL, ei nu o să-i voteze”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*