Ultimele stiri

Crin Antonescu: Am făcut un compromis cu omuleţul cu bărcuţa

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, promite din nou că va demisiona din fruntea partidului, dacă PNL nu va obţine minimum 20% din voturi la alegerile europarlamentare. Cu ocazia lansării candidaților pentru europarlamentare, acesta l-a adus și o serie de atacuri foștilor colegi de alianță.

Declaraţia, cum că va demisiona de la conducerea PNL dacă nu va obţine minimum 20% din voturi la alegerile europarlamentare, a fost făcută în faţa primarilor şi a preşedinţilor de consilii judeţene liberali.

Crin Antonescu a lansat şi o serie de atacuri dure la adresa foştilor parteneri de guvernare, în special a lui Victor Ponta: „Eu cred că vrem să trăim în UE şi o majoritate a românilor vor asta şi nu în republica lui Mazăre a lui Duicu, nu în republica lui Ponta care de unde am pornit aşa cum ştiţi, azi seamănă din ce în ce mai tare cu ce avea mai rău Năstase în 2003”.

Liderul PNL nu a ratat ocazia de a ironiza vizita cu barca a lui Victor Ponta în judeţul Teleorman, când premierul i s-a adresat ministrului apelor, Doina Pană, cu apelativul „fă”.

„Am făcut un compromis cu omuleţul cu bărcuţa. Când am văzut că mint, am rupt-o şi nu o vom reface (alianţa – n.r.). Pentru asta nu e suficient să nu mai avem de-a face cu oameni care vin pe vapoare şi pleacă cu bărcuţe, pentru asta trebuie să avem propriul nostru mijloc de transport”, a spus Crin Antonescu.

Nici fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, care a demisionat din PNL nu a scăpat de atacurile lui Crin Antonescu, pe care l-a catalogat ca fiind majordom.

„Tăriceanu, din preşedinte al acestui partid a ales să fie majordom la casa Sârbu, asta e. E în politică, dar nu face politică”, a spus liderul PNL.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*