Ultimele stiri

Crin Antonescu despre Victor Ponta: „eu l-am adus la putere, eu îl dau jos”

Crin Antonescu

Astăzi, la Timişoara, a avut loc prezentarea candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare, din 25 mai. Aceştia au preluat cuvântul în faţa câtorva sute de susţinători ai liberalilor şi a mai multor membri de partid, din regiunea de vest. Cei cinci candidaţi la europarlamentare, din partea PNL: Ramona Mănescu, Renate Weber, Adina Vălean, Eduard Hellvig şi Cristian Buşoi,  au luat, pe rând, cuvântul. Cealaltă candidată a PNL, Norica Nicolai, nu a fost prezentă la eveniment.

Cristian Buşoi a vorbit în faţa susţinătorilor săi despre activitatea sa ca europarlamentar. De asemenea, acesta a ţinut să îşi laude şi şeful de partid, Crin Antonescu.

„Sunt mândru că sunt în mijlocul dumneavoastră. Sunt mândru că azi, în Timişoara, se află preşedintele Crin Antonescu, omul pentru care noi, cei de aici, şi alte milioane de români vom lupta.  Sunt mândru că sunt în echipă cu eurocampionii. (…) Sunt recunoscător că mi-aţi oferit susţinerea”, a declarat liberalul.

Cristian Buşoi a mai spus şi că va încerca să obţină cât mai multe fonduri europene pentru regiunea de vest.

Crin Antonescu a luat şi el cuvântul pentru a-i felicita pe „eurocampioni”, cum s-au supranumit candidaţii PNL la europarlamentare, dar a făcut şi câteva afirmaţii despre premierul Victor Ponta şi PSD.

Acesta a afirmat că PSD nu are niciun fel de activitate, motiv pentru care face comentarii la adresa Partidului Naţional Liberal.

„Tot ce spun ei este că Antonescu nu o să ajungă în turul doi. De ce e aceasta grija unui partid aşa de mare? De ce e grija lor asta? Doar Partidul Naţional Liberal, prin Crin Antonescu, candidat,  îi poate împiedica să ia toată puterea în România”, a afirmat Crina Antonescu.

În ceea ce îl priveşte pe Victor Ponta, preşedintele PNL a declarat: „eu l-am adus la putere, eu îl dau jos”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*