Ultimele stiri

Crin Antonescu, la Timişoara, despre pozele pe care şi le-a făcut Ponta cu gimnastele: „laşi oamenii cu părerea că doamna Corina Creţu sau doamna Ecaterina Andronescu au sărit la paralele, au făcut sol”

Crin Antonescu

Crin Antonescu s-a aflat astăzi, la Timişoara, unde a susţinut o scurtă conferinţă de presă. Liderul PNL s-a arătat nemulţumit de faptul că, în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3, premierul Victor Ponta a făcut poze cu lotul feminin de gimnastică. Crin Antonescu spune că prin aceasta, primul ministru şi partidul său şi-au însuşit victoria sportivelor.

„ Am văzut încălcarea tuturor regulilor în această campanie. Cele petrecute la postul de televiziune Antena 3, în emisiunea domnului Mihai Gâdea, sunt scandaloase şi aş putea să spun că la 24 de ani de la primele alegeri, după perioada comunistă, nu am văzut aşa ceva. Modul absolut jenant şi modul sfidător în care în cursul unei emisiuni electorale, campioanele noastre de la  gimnastică au fost asociate, cu neruşinare şi lăcomie, cu preşedintele unui partid aflat în campania electorală, care, să zicem, se afla acolo în calitate de prim ministru, dar direct şi fără niciun fel cu candidaţi ai PSD, este strigător la cer. Sigur că aceste lucruri se petrec şi, după câte se pare, nici domnul Gâdea şi nici domul Ponta nu mai au niciun fel de jenă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să protestăm măcar, să spunem că aşa ceva este inacceptabil într-o ţară europeană, într-o ţară cu reguli, tocmai când discutăm despre Europa. Ceea ce au făcut aseară, eu nu am mai văzut de pre vremea lui Ceauşescu. Numai atunci succesele sportivilor erau asociate cu tovarăşul şi tovarăşa. (…) Victor Pont face numai fapte bune pe la RTV şi pe la Antena 3, dar când mai vii şi cu cârdul de europarlamentari să te sui în spatele copiliţelor ălora, laşi oamenii cu părerea că doamna Corina Creţu sau doamna Ecaterina Andronescu au sărit la paralele, au făcut sol”, a afirmat Crin Antonescu.

Discursul său împotriva PSD nu s-a oprit aici, iar acesta a ţinut să spună câteva cuvine şi despre faptul că PSD a folosit sloganul „USL trăieşte!”

„Nu mă miră faptul că PSD nu respectă legile, dar se trece foarte uşor peste faptul că, în mai bine de 30 de judeţe, prin peste 30 de decizii ale BEJ, au fost interzise astfel de sloganuri și, în continuare, în cea mai mare parte a acestor judeţe, PSD afişează, în dispreţul legii, peste tot afişe pe care BEJ le-a declarat ilegale”, a mai spus acesta.

Soluţia pe care o propune Crin Antonescu este una simplă: acesta este de părere că timişorenii trebuie să iasă la vot pentru a-i taxa pe cei de la PSD.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*