Ultimele stiri

CRISTI BORCEA, ORGIE SEXUALĂ în SPITALUL ÎNCHISORII. Autoritățile au deschis o anchetă

cristi borcea

Cristi Borcea are succes la femei, chiar dacă este după gratii. Afaceristului nu i-au fost de ajuns vizitele actualei soții Alina, cu care are un copil, dar și ale fostei neveste Mihaela, pe care a lăsat-o să se ocupe de o parte din afacerile sale.

Se pare că fostul acționar de la Dinamo ar fi întreținut relații sexuale cu o asistentă chiar în spitalul Penitenciarului Poarta Albă. Cristi Borcea a fost internat acolo în mai multe rânduri, după ce a acuzat mai multe probleme de sănătate, scrie RTV.

Conducerea închisorii ar fi făcut și o serie de controale și a luat măsuri severe, mai ales după ce în salonul în care a fost internat Cristi Borcea au fost descoperite mai multe sticle de whiskey, dar și haltere. Asta deși afaceristul nu are voie să facă efort, fiind supus unei operații pe inimă.

În urma articolelor publicate în data de 11 decembrie 2014, ce fac referire la o persoanムcustodiatムde Penitenciarul Poarta Albăƒ, Administraţia Naţionalムa Penitenciarelor face urmăƒtoarele precizări: „În urma controalelor efectuate nu a rezultat nicio informaţie care sムsusţ›inムfaptul că între un anumit deţ›inut ţşi un cadru medical al penitenciarului-spital ar exista relaţ›ii neprincipiale, care contravin normelor de eticムş™i deontologie profesionalăƒ. De asemenea, nu existムnicio informaţ›ie care sムsusţ›inムcムîntr-o anumitムcamerムde detenţ›ie au fost găƒsite recipiente de băƒuturi alcoolice”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*