Ultimele stiri

Cristian Bodea i-a scris o poezie premierul Victor Ponta: „Ce te guduri, Victore, fără minte, fără gând, ca un pudel tremurând?”

Senatorul PNL Cristian Bodea i-a scris o poezie premierul Victor Ponta, cu versuri ironice, parafrazând faimoasa poezie a lui Mihai Eminescu, „Ce te legeni”.

Astfel, într-o postare pe blogul personal, Bodea critică atitudinea prim-ministrului din ultima perioadă, spunând că de la „marele lider PSD”, Victor Ponta a ajuns să „umble în patru labe, ca un căţel”.

„Şi iaca aşa, marele luptător împotriva ”tiranului de la Cotroceni” s-a transformat în mica slugă a celui ce i-a urmat Băsescului pe scaun. Şi iaca aşa, pisicul roşu revoluţionar s-a metamorfozat într-un pudel roz de bordel. Curat progres: după doi ani de putinizare, PSD a eşuat lamentabil în pudelizare…”, a scris Bodea, pe blogul său.

În plus, liberalul mai susţine că premierul îl copiază pe preşedintele Klaus Iohannis, în încercarea de a fi plăcut de oameni.

„Hai, am înghiţit în sec de câteva ori, văzându-l cum se gudură zglobiu printre picioarele proaspătului stăpân de la Cotroceni, în încercarea de a arăta poporului nervos ce mare prieten e cu noul lor idol, să îl iubească iar lumea şi pe el un picuţel…”, a mai scris el.

În ce priveşte scurta poezie pe care i-a dedicat-o, Cristian Bodea îl numeşte pe Victor Ponta un „pudel tremurând”, care „nu are minte” şi care se gudură pe lângă preşedinte.

Redăm versurile integrale, în varianta senatorului liberal:

„- Ce te guduri, Victore,
Fără minte, fără gând,
Ca un pudel tremurând?
– De ce nu m-aş gudura,
Dacă trece vremea mea!
Votul scade, ura creşte
Şi partidul mi-l răreşte.
Bate neamţul ţara lungă –
Toţi lingăii mi-i alungă;
Zice neamţul dintr-o parte –
Dragnea-i ici, Geonă-i departe.
Şi de ce să nu mă plec,
Dacă voturile-mi trec!
Peste vârfuri de antene
Trec în salturi grobiene,
Ducând visurile mele
Şi mintiuţa mea cu ele.
Şi se duc tot scheunând,
Raţiunea-ntunecând,
Şi se duc ca ştirle,
Scuturând minciunile,
Şi mă lasă tot prostit,
Pricăjit şi jerpelit
Şi cu Şova singurel,
De mă-ngân numaï cu el!”

 

Preluat de pe gândul.info

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*