Ultimele stiri

Cristian Buşoi a discutat despre obiectivele sale ca europarlamentar. Ce vrea să facă pentru Timişoara

Cristian Busoi

Cristian Buşoi a fost ales, duminica trecută, europarlamentar pentru un nou mandat, iar acum liberalul spune că se va folosi de această poziție pentru a ajuta cât mai mult oraşul de pe Bega. Cu toate acestea, europarlamentarul a afirmat că deşi scorul obţinut de PNL la alegeri i-a adus această funcţie, nu este mulţumit de rezultatul slab obţinut de partidul său.

„Scorul PNL nu este unul care să ne mulţumească, nu ne-am atins, în opinia mea, obiectivele. Nu este nici catastrofal, dar nu ne-am atins obiectivele, iar aşteptările noastre erau mult mai ridicate. A fost şi influenţa din campania negativă, a fost şi un vot de mobilizare și ştiam că electoratul nostru este mai greu de mobilizat decât cel al altor partide. Noi credem(…) că există un semnal din partea alegătorilor şi au fost lecţii pe care le-am învăţat şi de care vom ţine cont la alegerile prezidenţiale”, a afirmat Cristian Buşoi.

Desigur, acesta a ţinut să le mulţumească timişorenilor care l-au votat, atrăgând atenţia că deşi prezenţa la vot a fost scăzută este totuşi una mai ridicată decât cea din trecut.

Cristian Buşoi a prezentat şi câteva dintre obiectivele sale ca europarlamentar: „Mă voi lupta pentru politicile de sănătate şi o să susţin cu toate forţele Timişoara pentru Capitală Culturală în 2021. (…) Îmi doresc foarte mult să mă asigur că o parte din banii europeni vor fi cheltuiţi pentru sănătate. În Timişoara trebuie să facem toate eforturile să avem spital regional. Avem medici mult mai bine pregătiţi decât în alte zone şi cred că trebuie să fie un obiectiv al întregii clase politice de aici. Nu în ultimul rând, am vorbit în campania electorală şi despre alte oportunităţi, finanţări, care se dau direct de la Brussels şi din iulie voi începe împreună cu Nicolae Robu o serie de consultări cu toţi cei interesaţi, un efort susţinut o lucrare foarte profesionistă, tehnică, apolitică, la care voi încerca să colaborez cu ceilalţi europarlamentari din Timiş”, a declarat europarlamentarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*