Ultimele stiri

Cristian Diaconescu: Dacă nu intru în turul doi la prezidenţiale, probabil că nu mă mai duc la vot

Candidatul PMP la prezidenţialele din toamnă, Cristian Diaconescu, susţine că dacă nu va intra în turul al doilea al alegerilor ”probabil” nu va mai merge la vot ca cetăţean, acesta arătând că nu se poate dezice de principiile sale.

Cristian Diaconescu a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, că ”probabil” nu va merge la vot în turul al doilea al prezidenţialelor, el spunând că ştie ”cât ne-a costat ca ţară ce au făcut oamenii ăştia”.

Totodată, acesta a arătat că zona de dreapta a politicii româneşti se confruntă cu o ”inflaţie” de candidaţi şi cu un ”foarte mare deficit” de mesaje.

”Ceea ce mi se pare îngrijorător este că, în relaţie cu inflaţia de candidaţi, avem un foarte mare deficit de mesaje. După părerea mea, nu atât numărul de candidaţi este important, cât coerenţa şi ceea ce reuşeşte să explice respectivul candidat în relaţia cu publicul şi, din acest punct de vedere, deocamdată avem un foarte extins dialog despre ei şi mai puţin dialog despre noi”, a adăugat Diaconescu, informează Mediafax.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*