Ultimele stiri

Crucea Roşie Timiş, alături de victimele din Nepal

 

Cutremurul din Nepal continuă să provoace suferinţă! Conform celui mai recent bilant, se estimează că au murit 3200 de oameni, peste 5000 au fost raniti, iar distrugerea infrastructurii face dificilă stabilirea rapidă a daunelor și a
numărului exact al victimelor. Rapoartele de până acum arată ca zeci de mii de persoane au fost afectate de acest cutremur, iar acum se luptă să supraviețuiască din cauza lipsei de hrană, adăpost și apă potabilă. Tocmai în acest sens, Crucea Roşie Timiş lansează apelul de ajutorare a victimelor din Nepal.

Astfel, pentru a susține operațiunile de ajutorare a victimelor acestui dezastru umanitar, Crucea Rosie Romana se alatura eforturilor Federatiei Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie si lanseaza „Apelul pentru Nepal”. Campania constă în colectarea de fonduri online şi direct, în conturile deschise special pentru acest apel. Sumele colectate vor fi direcționate spre a fi utilizate de către Federația Internatională de Cruce Roșie si Semilună Roșie pentru susţinerea ajutorului de primă necesitate şi se vor concentra pe adăposturi temporare, restabilirea furnizării apei potabile şi a facilităţilor sanitare, precum şi oferirea de hrana, asistenţă medicală şi suport psihologic populaţiei afectate.

Toţi cei care vor să sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, pot să doneze bani în conturile Crucii Roşii Române.

Pentru donaţii online se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro. Conturile speciale, în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Romană:

LEI: RO14BRDE410SV34436474100 / EURO: RO02BRDE410SV34436714100

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*