Ultimele stiri

Cu cât poate fi achiziționată o afacere „la cheie”, la Timișoara

casa cu flori

O afacere „la cheie” poate fi achiziționată cu cel puțin 480.000 de euro, așa cum este o pensiune din zona Girocului, potrivit unei analize realizate pe segmentul comercial de portalul spatiicomerciale.ro, lansat de www.imobiliare.ro.

„Cele mai accesibile oferte din această categorie cuprind doar autorizaţiile şi dotările necesare derulării unui business, în timp ce acelea care includ şi proprietatea imobiliară adiacentă ajung şi la câteva milioane de euro (…) printre cele mai interesante oportunităţi de afaceri se numără restaurante, hoteluri şi pensiuni”, se arată într-un comunicat de presă.

În Timişoara, zona Girocului, o pensiune de şapte camere este disponibilă spre vânzare pentru suma de 480.000 de euro. Amplasat pe un teren de 450 de metri pătraţi, imobilul a fost construit în anul 2012 şi structurat pe demisol, parter, două etaje şi mansardă.

În zona centrală a oraşului, restaurantul Casa cu Flori este listat pe Spatiicomerciale.ro la un preţ de 900.000 de euro. Vila în care este amplasat datează din anul 1915, este structurată pe cinci nivele, are 20 de camere şi o suprafaţă utilă de 585 de metri pătraţi. În preţul de achiziţie este inclus mobilierul şi toate cele necesare continuării afacerii, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*