Ultimele stiri

Cu ce premii s-au întors elevii din județul Timiș de la olimpiada națională la Informatică

andrei heidelbacher

Tinerii care învață în liceele din județul Timiș sunt ași la Informatică. Dovadă stă numărul impresionant de medalii pe care le-au obținut, în acest an, la olimpiada națională, ce a avut loc între 4 și 9 aprilie, la Pitești. Liceenii s-au întors cu șase medalii, dintre care două sunt de aur.

Andrei Heidelbacher, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național “C. D. Loga” din Timișoara, s-a clasat pe locul cel mai fruntaș. Băiatul a ocupat locul doi și a primit medalia de aur. Un alt elev care s-a întors de la Pitești cu medalia de aur  este Vlad Rochian, elev în clasa a IX-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timișoara, care s-a clasat pe locul al IV-lea.

Au mai obținut medalii sau premii la faza națională a olimpiadei la Informatică elevii timișeni: Radu Szasz – elev în clasa a XII-a la Colegiul Național “C. Brediceanu” din Lugoj, mențiune și medalie de aur, Raul Stoin – elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil”, medalie de bronz, Alexandru Pețenchea – elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil”, medalie de bronz, și Robert Cazacu – elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil”, medalie de bronz.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*