Ultimele stiri

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii timişeni vor fi alături de copii, în Parcul Copiilor din Timişoara

Politia alaturi de copii

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii timişeni vor fi alături de copii, în Parcul Copiilor din Timişoara. Activităţile desfăşurate pentru a marca această zi au demarat cu expoziţii de tehnică şi demonstraţii efectuate în localitatea Dudeştii Noi.

In, 29 mai a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au fost prezenţi în localitatea Dudeştii Noi, pentru a sărbători, anticipat, alături de copii „Ziua Internaţională a Copilului”.

Astfel, poliţiştii din cadrul Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic le-au prezentat copiilor elemente de tehnică din dotarea inspectoratului.

Totodată, luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale au realizat demonstraţii de dresaj canin.

De asemenea, poliţiştii le-au oferit copiilor, profesorilor şi părinţilor prezenţi pliante cu sfaturi utile pentru a-şi proteja viaţa, bunurile sau pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere.

Luni, 1 iunie 2015, începând cu ora 10.00, poliţiştii timişeni vor fi alături de copii, în Parcul Copiilor din Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*