Ultimele stiri

Cu ochii pe vitezomanii de pe șoselele din Timiș. Câte amenzi au dat polițiștii rutieri în weekend

Acțiune de amploare în weekend a polițiștilor timișeni pentru descoperirea vitezomanilor de pe șoselele din Timiș. Dintre cele peste 350 de sancţiuni contravenţionale ce au fost aplicate de oamenii legii, nu mai puțin de 161 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Astfel, poliţiştii rutieri au acţionat în perioada 19-21 decembrie, desfăşurând activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Au fost monitorizate, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”.

Astfel, poliţiştii au aplicat 352 de sancţiuni contravenţionale, 161 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, poliţiştii au reţinut 30 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 3 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, 8 pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei regulamentare, 5 pentru depăşiri neregulamentare.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*