Ultimele stiri

Cu pantalonii suflecați, Robu ne arată luminița de la capătul tunelului

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu a coborât în subpasajul de la Michelangelo special pentru a le arată timișorienilor cum au evoluat lucrăile. Cu pantalonii suflecați, edilul s-a pozat în subpasaj pentru a lăuda străpungerea acestuia, iar apoi a postat fotografia pe Facebook.

Lucrările la Michelangelo au avansat, iar acest lucru nu poate decât să îl bucure pe primarul Nicolae Robu, care anunță că pasajul a fost dizlocat complet, fiind scoși aproximativ 10.000 m3 de pământ.

“S-a realizat străpungerea, s-au finalizat săpăturile conexe tunelului. Acesta are 115 metri lungime, 14 metri lăţime, 6 metri adâncime. A fost dislocat tot pământul din acest volum imens. Lungimea totală a pasajului este de 445 de metri, 188 înspre UVT, 115 metri lungime a tunelului, 152 metri înspre BRD. Pereţii verticali sunt cu adâncimea cu 17,5 metri, vizibili sunt doar pe 6 metri, ei conferă stabilitatea cerută. Mă bucur enorm că am reuşită să ajungem în acest stadiu, acum suntem pe linie dreaptă”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că joi stărpungerea pasajului a fost finalizată. Totuși, mai e mult și bine până se va circula atât prin subpasaj, cât și pe deasupra acestia. Termenul este estimat pe luna noiembrie, dar nici asta nu este sigur, primarul spunând că nu-și poate lua un angajament ferm.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*