Ultimele stiri

Cu permisul de conducere fals, pe drumurile publice. Cum l-au prins polițiștii pe un tânăr de 19 ani

N-a reușit să-și ia permisul, dar a găsit o altă modalitate de a ieși cu mașina pe drumurile publice. Ei bine, tânărul în cauză, și-a procurat un permis de conducere fals, cu care a sperat că-i va păcăli chiar și pe polițiști.

Tânărul de 19 n-a avut însă noroc. Oamenii legii l-au oprit în localitatea Variaș și l-au mirosit imediat. Aceștia au procedat la verificarea conducătorului auto în baza de date, constatând că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânărul a fost condus repejor la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ,, falsificarea unui înscris oficial, prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui în orice mod, de natură să producă consecinţe juridice” şi ,, folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*