Ultimele stiri

Cu un pas mai aproape de a avea skate-park. Licitația s-a încheiat, Primăria speră să nu existe contestații

Vești bune pentru iubitorii sporturilor extreme. Municipalitatea a mai făcut un pas către realizarea unui skate-park în orașul de pe Bega. De curând s-a încheiat licitația electronică  pentru firmele ce s-au arătat interesate să  construiască obiectivul.

„S-a încheiat licitația electronică la skate-park. Suntem în perioada în care se pot depune contestații. Îmi exprim speranța că nu vom avea de a face cu contestații și că proiectul va putea fi implementat cât mai curând. (…)E o promisiune ce am făcut-o tinerilor, e un proiectul al care ținem foarte mult și care a durat destul de mult”, a explicat primarul Nicolae Robu.

1,8 milioane de lei era dispusă municipalitatea să plătească companiei ce se va ocupa de lucrare, dar momentan valoarea proiectului a fost făcută publică. Aceasta se va afla după încheierea fazei de depunere a contestațiilor.

Noul skate-park ar urma să fie amplasat în Parcul Central, pe o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați, exact pe locul în care se afla vechiul parc.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*