Ultimele stiri

Culmea educației: elevi eliminați de la simularea examenului de Bacalaureat după ce au încercat să copieze, la Timișoara

copiat

Nouă elevi din Timișoara și-au încercat norocul și au intrat cu telefoanele mobil în sala de examen unde au susținut, astăzi, proba obligatorie a profilului. Din păcate pentru ei, profesorii supraveghetori i-au observat în timp ce le butonau și i-au eliminat din examen.

Decizia celor nouă liceeni de a copia este de-a dreptul amuzantă, dacă ne gândim că notele obținute la simulări nu sunt trecute în catalog, ci scopul lor este acela de a-i familiariza pe elevi cu atmosfera din timpul examenelor din vară.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, opt copii au fost eliminați de la proba scrisă la Matematică și încă unul de la Istorie. Aceștia au primit nota 1, dar se vor putea prezenta la ultima simulare a “examenului maturității”, ce va avea loc vineri, 7 martie.

Peste 8.100 de elevi de clasa a XI-a și a XII-a au fost înscriși la simularea probei scrise la Matematică, însă în jur de 1.700 de liceeni au preferat să nu-și verifice cunoștințele. La proba scrisă la Istorie, din cei aproape 3.000 de liceeni înscriși, 570 au chiulit. Rezultatele la simulare vor fi afișate pe 14 martie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*