Ultimele stiri

Culorile politice nu contează! Directorii din spitalele aflate sub jurisdicția Primăriei rămân aceeași

Nicolae Robu

Aflat astăzi la prezentarea raportului de activitate pentru anul 2014 al Spitalului Municipal din Timişoara, primarul Nicolae Robu a ținut să facă o serie de precizări în ceea ce-i privește pe cei ce conduc clinicile aflat sub jurisdicția municipalității. Mai exact, edilul a explicat că în ciuda zvonurilor și speculațiilor și în ciuda culorilor politice, medicii aflați pe poziții de conducere în spitalele aflate în jurisdicția Primăriei vor rămâne pe posturi.

După câștigarea alegerilor de către PNL și după ce liberalii a ajuns să aibă, teoretic, majoritate în Consiliul Local, au existat o serie de speculații că managerul Spitalului Municipal, Octavian Mazilu, ar putea fi înlocuit. Motivul care ar fi stat la baza acestei decizii ar fi fost culorile politice. Zvonurile au fost, totuși, infirmate astăzi de primarul Nicolae Robu, care a ținut morțiș să precizeze că este foarte mulțumit de cum lucrează Spitalul Municipal sub conducerea actuală. În plus, edilul spune că nimeni nu trebuie să se teamă pentru postul său, indiferent de simpatiile politice, căci el are capacitatea de a face distincție între administrație și politică.

Mai mult decât atât, edilul spune că nici un membru din conducerea clinicilor aflat în jurisdicția Primăriei, nu numai cei de la Spitalul Municipal, n-ar trebui să se teamă pentru posturile lor.

“ Nu i-am anunțat, dar cred că știu din felul în care am lucrat până acum împreună că nu sunt omul care să facă diferențe din prisma culorilor politice”, a spus primarul Nicolae Robu în acest sens.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*