Ultimele stiri

Cum a evoluat oferta de Prima Casa: Ce poți cumpăra cu 60.000 euro, la Timișoara

prima casa

La inceputul perioadei de recesiune, suma de 60.000 de euro putea fi considerata drept una modesta pentru achizitia unei locuinte, cel putin in marile orase. Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, in aceasta suma se incadreaza apartamente vechi si noi cu pana la patru camere in interiorul marilor orase, precum si vile nou-construite la periferia acestora. Paleta de oportunitati este completata de oferte de case de vacanta in zone cu potential turistic ale tarii.

In zona Soarelui din Timisoara, un apartament cu patru camere, de 90 de metri patrati utili, are un pret cerut de 60.000 de euro. Acesta este situat la etajul trei din patru al unui bloc finalizat inainte de 1990.

Cu aceeasi suma poate fi achizitionata, tot in sudul orasului, in zona Steaua, un apartament nou, intr-un bloc finalizat in 2008. Locuinta are 78 de metri patrati utili si se afla situata la etajul trei din patru.

In zona Plopi, o casa cu patru camere, structurata pe parter si mansarda, este scoasa la vanzare pentru 60.000 de euro. Locuinta a fost construita in anul 1999, are o suprafata utila de 150 de metri patrati si 486 de metri patrati de teren, scrie Daily Business.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*