Ultimele stiri

Cum a „momit-o” Mutu pe Bianca? Nu o să-ți vină să crezi cum a convins-o să vină în patul lui

bianca dragusanu& mutu

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre relaţia cu Adrian Mutu, începută în 2010, recunoscând că păstrează şi acum darurile scumpe pe care el i le-a făcut pe când se iubeau în deplasare.

Mai bine de un an a durat relaţia dintre Mutu şi Bianca, potrivit spuselor ei. A fost iubire, a zis tot ea. Şi, se pare, ceva sentimente au rezistat până în ziua de azi, când cei doi au încercat o reînnodare a poveştii, fapt dezvăluit în exclusivitate de Libertatea.

În vremurile bune, când “Briliantul” ar fi făcut orice să-i intre în graţii, Bianca a fost răsfăţată cu daruri de lux, care au atras-o ca un magnet în viaţa şi în casa din Italia a fotbalistului.

Primul cadou a fost punct ochit, punct lovit. Mutu a aşezat pe braţul roşcatei un Hermes Birkin negru, o geantă exclusivistă de 7.000 de euro, despre care, la vremea respectivă, s-a spus că ar fi de la Cătălin Botezatu, iubitul ei oficial de atunci.

Şi, ca să-i dea lovitura finală, la scurt timp fotbalistul i-a asortat un Rolex cu diamante, din aur masiv, pe care a cheltuit încă 18.000 de euro.
Cu un astfel de debut, 25.000 de euro sparţi din prima lună, “Briliantului” nu i-a fost greu să ajungă la inima Biancăi şi să o facă să se îndrăgostească de el, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*