Ultimele stiri

Cum a transformat radical un părinte un salon jalnic de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara FOTO

salon spitalul de boli infectioase timisoara

Dacă este voință, se poate! Acest lucru l-a demonstrat un tătic din Timișoara, care a decis să facă ceva pentru ca micuții care vor fi internați în secția de pediatrie a Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara  să beneficieze de condiții mai bune.

După ce fetița lui a fost internată o scurtă perioadă de timp în spital într-un salon care arăta jalnic, tatăl acesteia s-a gândit să facă rost de o sumă de bani cu care să cumpere materialele necesare pentru a reabilita salonul. Bărbatul a apelat la diverși oameni și la firme, a strâns suma de 500 de euro și cu multă muncă voluntară a reușit să transforme radical salonul într-unul curat și frumos.

Ioana Vârtosu, președintele Asociației Școala Mamei Junior, a aflat de inițiativa bărbatului și vrea să-i dea o mână de ajutor astfel încât toate cele zece saloane de la secția de pediatrie să fie modernizate, câte unul pe lună.

„În vară am făcut un apel pentru a schimba un aparat de aer condiționat în cabinetul de kinetoterapie din cadrul spitalulului de copii L. Țurcanu. Un tătic mai dibace a reușit să repare aparatul, noi rămânând în visterie cu banii. Între timp l-am cunoscut pe Mihai care trecea printr-o experiență mai neplăcută cu fetița lui la spitalul de boli infecțioase. A fost un scurt episod pentru ei, dar Mihai s-a ambiționat să facă ceva pentru acest spital. În total, sunt 10 saloane de pediatrie și s-a gândit că a aduna de la oameni, firme banii necesari pentru câte un salon/ lună nu e ceva imposibil de realizat. Azi s-a dat în folosință primul și sperăm să reușim să ajungem la anul și la al zecelea. Aparatul de aer condiționat s-a transformat într-un salon călduros, curat, frumos și igienizat”, a scris, astăzi, pe Facebook, Ioana Vârtosu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*