Ultimele stiri

Cum arată CEA MAI FRUMOASĂ ROMÂNCĂ: e din Timişoara şi va deveni MEDIC. Ne reprezintă la MISS WORLD FOTO

Bianca Fanu, câștigătoarea titlului Miss World România 2014 a primit confirmarea oficială a organizatorilor Miss World, fiind acceptată să reprezinte România în ediția din acest an în cadrul celei mai importante competiții internaționale de frumusețe din lume.

Bianca are 25 de ani, 1.70 m înălțime, dimensiuni 86-60-90 și este născută în Timișoara, fiind studentă în anul 5 în cadrul Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

Olimpică la engleză și geografie în timpul liceului, Bianca vorbește la perfecție engleza și spaniola, un aspect extrem de important și un avantaj în cadrul competiției din Londra. Bianca a făcut în trecut 3 ani de balet, iar în prezent este practicantă de yoga, pilates, aerobic și înot. Având 4 câini adoptați, Bianca îți dorește să înființeze un adăpost pentru câinii abandonați din Timișoara.

Proaspăta deținătoare a titlului „Miss World România 2014” va pleca să ne reprezinte țara în perioada 19 noiembrie -15 decembrie, în Londra, acolo unde va concura alături de peste 120 de candidate din tot atâtea țări din întreaga lume, scrie Realitatea.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*