Ultimele stiri

Cum arăta Mihai Bendeac la 18 ani cu păr și barbă FOTO

Toată lumea îl știe chel, însă Mihai Bendeac nu a fost toată viața așa, evident. În tinerețe, avea păr. Și încă foarte mult! Dovada este o fotografie postată de actor pe Facebook, poză la care fanii au reacționat în cel mai hilar mod posibil.

Fotografia postată de Bendeac pe respectiva rețea de socializare a fost realizată în urmă cu 12 ani, pe când simpaticul actor avea doar 18 primăveri. Poza este însoțită și de un mesaj misterios. „I love to make you love me” – în traducere „Iubesc să te fac să mă iubești” -, semn că Bendeac era mare „crai” încă din adolescență.

Fotografia a stârnit hohote de râs în jurul fanilor, comentariilor prietenilor virtuali fiind de-a dreptul hilare. „Semănai cu Pătruleasa!”, „E perucă?”, „Bați așa puțin cu Eminescu”, „Eu credeam că ai fost mereu chel”, „Fără supărare, credeam că e Fuego”, „Semeni leit cu Fuego”, „Părul bun părăsește capul prost”, „Zici că ești James Franco”, „Ce freză de Fuego aveai”, „Ce boschetar erai” – sunt câteva dintre comentariile internauților, scrie Cancan.

bendeac1

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*