Ultimele stiri

Cum arată strada Alba-Iulia acoperită de umbrele viu colorate FOTO

umbrele colorate strada alba iulia

Timișorenii care s-au plimbat, în ultimele două zile, pe strada Alba-Iulia au rămas impresionați de modul în care arată. O instalație de aproximativ 500 de umbrele acoperă strada, ceea ce o transformă într-un loc de vis, iar trecătorii au parte de un spectacol de culori.

Strada Alba-Iulia va fi acoperită de aceste umbrele multicolore până pe 15 iunie, iar ideea aparține Asociației Noi Re-Creăm, cu sponsorizarea companiei Hella. Într-un oraș aflat în reabilitare și redefinire identitară, Asociația Noi Re-Creăm propune o nouă direcție, care să dea prospețime, culoare și care să încânte toți locuitorii urbei de pe Bega. Strada Alba Iulia va fi plină de culoare și dinamism cu jocuri de umbre și lumină caldă.

Timișoara nu este singurul oraș din Europa sau din lume care și-a colorat străzile în acest fel. Asociația „Noi Re-cream” invită toți timișorenii să iasă din casă, să facă o plimbare în centrul Timișoarei și să admire cupola de umbrele colorate. Și, bineînțeles, să nu uite să își ia aparatul de fotografiat, pentru a face o poză de neuitat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*