Ultimele stiri

Cum au adus bucuria în casele unor familii nevoiașe din județul Timiș câțiva tineri

familii sarace

Șapte familii sărace din județul Timiș au avut parte de o surpriză plăcută din partea mai multor tineri cu inimă mare din Timișoara. Aceștia au reușit să strângă în jur de o mie de lei, bani cu care le-au cumpărat membrilor celor șapte familii nevoiașe rechizite, jucării, dar și alimente.

Mai mult, tineri au donat sânge în repetate rânduri, iar cu banii primiți pentru că au recurs la acest gest au cumpărat alte bunuri necesare familiilor. Astfel, cinci familii din Alioș, una din Deta și alta din Butin au primit un sprijin neașteptat.

“Sunt multe cazuri sociale care au nevoie de ajutorul nostru. Este o doamnă de 24 de ani care are cinci copii acasă, este gravidă și chiar are nevoie de o mână de ajutor. Imaginile pe care le-am văzut la fața locului au fost șocante”, a declarat Miroslav Stanici, unul dintre tinerii din Timișoara care au ajutat cele șapte cazuri sociale.

„Este o acţiune de suflet care într-adevăr ne emoţionează. Totdeauna trebuie să ne întoarcem cu faţa spre aceste cazuri speciale. Sperăm să supunem Direcţiei de Asistenţă Socială astfel de cazuri. Astfel de modele trebuie promovate”, a precizat și Marian Vasile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*