Ultimele stiri

Cum compară primarul Nicolae Robu ordonanța de urgență ce permite migrația aleșilor locali cu un meci de fotbal

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu vede în ordonanța de urgență ce permite migrația aleșilor locali un gest disperat al PSD-ului prin care aceștia doresc să crească în voturi. Ca lider al PNL Timiș, edilul spune că nu crede că vreun primar din formațiunea pe care o conduce va migra spre un altul.

„Ordonanța e un gest disperat al PSD-ului ca și multe alte gesturi făcute în ultima vreme precum acel gest de amnistii fiscale. PSD-ul este disperat pentru că nu are de unde să mai crească. După analizele făcute rezultă că trebuie să mai ciupească voturi pentru a-și crea șanse și au ajuns la concluzia că dacă mai iau niște primari mai aduc voturi. Nu cred că este normal să se procedeze în maniera aceasta. Nu cred că vreun primar PNL din Timiș va pleca. Nu cred că primarii noștri pot fi atât de naivi încât să creadă în promisiunile PSD-ului. Și primarii noștri știu că președintele CJT nu a putut să aducă nici un ban pentru cel mai mare obiectiv pentru el, centrul intermodal. Și primarii noștri știu că primarii PSD nu au primit bani pentru a-și îndeplini promisiunile către cetățeni. Primarii noştri ştiu că nu vor avea o primire bună în partid”, a declarat liderul PNL Timiș, Nicolae Robu.

Mare simpatizant al fotbalului, liderul PNL nu a ratat nici de această dată ocazia de a vorbi despre fotbal. Totuși, a făcut-o în alți parametrii. Acesta a comparat ordonanța de urgență dată de Guvern cu un meci de fotbal în care, pentru cinci etape, poți atinge mingea și cu mâna și cu piciorul.

“Să ne închipuim că două echipe joacă fotbal cu pasiune  și vine cineva care zice că în următoarele cinci meciuri jucătorii pot atinge mingea și cu mâna nu numai cu piciorul”, spune edilul.

Deși spune că nu ar fi de acord cu așa ceva și va protesta, până la urmă va trebui să joace după regulile în vigoare dacă toți vor face acest lucru, lăsând să se înțeleagă că dacă ordonanța nu va fi stopată de instanță va trebui să joace la fel ca ceilalți.

“Eu voi protesta înainte evident, dar când intru în teren și văd că toți joacă și cu mâna și cu piciorul…Este corect? Este de la egal la egal?!”, a mai spus Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*