Ultimele stiri

Cum explică Nicolae Robu rezultatul pe care l-a avut Daniel Funeriu la alegerile pe Colegiul 3

Deşi, atât Daniel Funeriu, candidatul PMP, cât şi Viorel Coifan, candidatul PNL, pe Colegiul 3, au pierdut lupta în faţa social-democratului Florin Bârsăşteanu, Nicolae Robu spune că lucrurile ar fi stat altfel dacă, zilele trecute, nu ar fi apărut o scrisoare falsă. În aceasta se susţinea că, de fapt, Nicolae Robu nu îi mai susţine candidatura lui Coifan, ci pe cea a lui Funeriu. Desigur, primarul spune că acest lucru a dus la pierderea unor importante procente.

„Voturile pentru Colegiul de deputaţi s-au împărţit între Viorel Coifan şi Daniel Funeriu în urma acelei scrisori care a dezinformat cetăţenii că eu nu l-aş mai susţine pe Coifan, ci pe Funeriu. Evident, că numai aşa se poate explica acea diferenţă mare între scorul obţinut de Daniel Funeriu şi scorul obţinut de PMP. Oamenii nu au ştiut ce să înţeleagă, era o scrisoare în culorile PNL, şi atunci influenţa mea, pentru că noi ştim că un lider nu poate transfera înspre un partid sau persoane decât cotă parte din influenţă, ei, această cotă parte s-a împărţit între Coifan şi Funeriu” a afirmat edilul.

De asemenea, încă  o explicaţie găsită de primar este „intoxicaţia populaţie şi prin vehicularea ideii că, de fapt, acea alianţă PSD-UNPR-PC este USL şi o parte din cetăţeni au mers cu votul înspre această structură, considerând că dacă votează acolo, votează USL”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*