Ultimele stiri

Cum îi amenință Nicolae Robu pe liberalii care au de gând să facă alianțe cu PSD-ul

Nicolae Robu

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, nici nu vrea să audă că vreun liberal din județul se gândește să facă alianțe cu fostul coleg de alianță, PSD-ul. Dacă nu vor respecta ordinele primite, toți cei care trădează partidul vor fi dați afară din PNL.

Șeful PNL Timiș a precizat, astăzi, că singurele alianțe care este posibil să fie realizate vor fi cu PDL-ul și eventual cu alte partide, “altele decât PSD”. “Am decis să interzicem tuturor organizațiilor și consilierilor liberali din județul Timiș să încheie alianțe cu PSD-ul, acesta este ordinal Biroului Permanent Județean”, a explicat Nicolae Robu.

Președintele PNL Timiș consideră că nu este nicio problemă că, în acest fel, este posibil ca unii viceprimari liberali din județ să își piardă posturile pentru că “noi suntem un partid care pune în prim-plan principia și valori care nu se cramponează de un post sau altul”.

1 Commentariu pe Cum îi amenință Nicolae Robu pe liberalii care au de gând să facă alianțe cu PSD-ul

  1. Corecta pozitie Dle presedinte Robu ! P.N.L. are si trebuie sa-si mentina valoarea moralitatii !, chiar daca s-au mai strecurat si unii arivisti saui farseori, dar suntem destui care mentinem trendul moralitatii P.N.L. ,nu cerem avantaje si ne bucuram pentru orice mic succes al P.N.L. !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*