Ultimele stiri

Cum îi poți ajuta pe micuții dintr-un centru de plasament din Timiș să se bucure de Ziua Copilului

copii

Asociația “Sfera Timișoarei” organizează, pentru cel de-al doilea an consecutiv, un eveniment caritabil în cadrul căruia dorește să aducă zâmbetul și pe buzele copiilor care nu au fost prea norocoși, care trăiesc într-un centru de plasament din județul Timiș.

Acțiunea poartă numele “1 Iunie pentru toți copii” și are loc duminică, 1 iunie, între orele 14:00-19:00, la Ștrandul UMT.  “Vom sărbători ziua dedicată celor mici cu activități distractive precum ateliere de creație, desen, pictură,  muzică și dans, povești, gustărici, concursuri cu premii și multe alte surprize care se vor desfășura în spațiul special amenajat din cadrul ștradului. Accesul este gratuit pentru toți copii!”, transmit organizatorii.

La eveniment vor participa și peste 100 de copii din diferite centre de plasament din zonele rurale, și anume Centrul de zi Bacova, Casa de Copii rromi Periam, Centrul Permanent Buzias, Casa de Copii nr 6. Gavojdia.

Banii adunați din sponsorizări vor fi folositi pentru acoperirea costurilor de transport pentru copiii din zonele rurale, materiale didactice, materiale publicitare, promovare cât și pentru achiziția a 200 de premii și cadouri  care vor fi oferite copiilor participanți.

La fel ca și anul trecut, fiecare prichindel este așteptat cu o jucărie care va fi donată copiilor mai puțin norocoși de la Centrul de Plasament, numărul 6, din comuna Găvojdia.

Anul trecut au fost prezenți peste 500 de participanți, 200 de copii ( 2-14 ani), 300 de adulți (părinți și bunici).

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*