Ultimele stiri

Cum investește Universitatea de Vest din Timișoara în perfecționarea profesorilor din vestul țării

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timișoara vine în sprijinul profesorilor din vestul țării care doresc să se perfecționeze, mai ales că recunoaște importanța pregătirii resurselor umane și facilitarea adaptării acestora la metodele moderne de predare și de realizare a cercetării științifice.

În acest context, UVT desfășoară un curs de formare pentru cadrele didactice, în cadrul proiectului “UNIVERSITARIA – școală de didactică universitară și cercetare științifică avansată”.

Programul de formare cuprinde: Modul de didactică și psihopedagogie universitară (Managementul grupului de studenți; Metode moderne de învățământ în activitățile de curs și seminar; Elaborarea materialelor didactice specifice educației universitare; Proiectarea curriculară a procesului de învățământ de nivel universitar); Modul de cercetare științifică avansată (Deontologia cercetării și logica discursului științific; Vizibilitatea internațională a produselor cercetării – revistele cotate ISI; Managementul proiectelor și granturilor de cercetare; Metode de cercetare și interpretarea statistică a datelor).

Activitățile de formare, adresate cadrelor didactice universitare, sunt programate a se desfășura în perioada februarie-august 2015 și beneficiază de traineri internaționali.

Pentru depunerea actelor, cei interesați sunt rugați să se adreseze secretariatului proiectului: Luni-Joi, 10.00-14.00, sala 605B, UVT, B-dul V. Pârvan, nr. 4.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*