Ultimele stiri

Cum poate câștiga o timișoreancă o bicicletă de Crăciun

bicicleta

O timișoreancă chic va aștepta primăvara cu o bicicletă nou-nouță, concepută chiar în Timișoara, de un tânăr pasionat de biciclete, care le construiește de la zero.

Zeno, de la ZCyclery, susținut de echipa Timișoara Cycle Chic, a intrat în spiritul Crăciunului și și-a zis să aducă bucurie de sărbători biciclistelor timișorence. 120 de fete s-au înscris la concursul demarat pe pagina de Facebook Timișoara Cycle Chic. Una dintre ele va pleca acasă cu o bicicletă, realizată piesă cu piesă de timișoreanul pasionat de vehiculele pe două roți.

„Am discutat cu băieții care fac parte din Timișoara Cycle Chic și am hotărât să facem un cadou de Crăciun. M-am apucat să construiesc o bicicletă simplă, elegantă și fiabilă, cu un cadru raw metal, ceva ce mă reprezintă pe mine, pentru că nu pun foarte mult accent pe o culoare la bicicletă, ci pe compoziție și pe calitatea produselor”, spune Zeno.

Tot ce trebuie să facă timișorencele care s-au înscris în competiție este să fie prezente în 20 decembrie în cafeneaua D’arc din Piața Unirii, începând cu ora 20:00, la întâlnirea dedicată tragerii la sorți pentru a câștiga o bicicletă de damă.

„Noi ne-am obișnuit să promovăm mersul pe bicicletă în Timișoara și am intrat în jocul lui Zeno. Am mai avut o acțiune prin care am recondiționat două biciclete ale unor fete chic, iar acum, de sărbători, am decis să mai facem un cadou. Vrem să vedem cât mai multe biciclete pe străzile din Timișoara, pentru că fără un număr mare de bicicliști pe străzi, participanții la trafic nu pot conștientiza cu adevărat existența transportului alternativ”, spune și Cătălin, membru Timișoara Cycle Chic.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*