Ultimele stiri

Cum pot alege studenţii timişoreni cei mai tari profesori

Studenții din Timişoara sunt invitați până la data de 3 Martie să își nominalizeze profesorii preferați la Gala Profesorului Bologna care se va desfășura anul acesta în perioada 9-11 Mai, la București. Evenimentul este organizat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Gala Profesorului Bologna, desfășurată sub sloganul ,,Marii profesori care ne inspiră” și ajunsă deja la cea de-a VII-a ediție, este singura inițiativă din România menită să omagieze și să răsplătească performanța didactică a profesorilor. Titlul de ,,Profesor Bologna” este cu atât mai semnificativ cu cât acesta vine exclusiv din partea studenților – cei care sunt cei mai îndreptățiți să recunoască și să aprecieze perfomanța didactică a profesorilor lor.

“Profesorul Bologna sau ,,Proful tare” este orice dascăl care depășește granițele disciplinei pe care o predă și găsește căi inedite pentru a se apropia de studenți. Este cel care le câștigă prezența, respectul și atenția prin creativitatea metodelor de predare, prin jovialitatea și ușurința cu care se lasa inteles, prin darul oratoriei si rabdare. Mai presus de orice, ,,proful tare” conștientizează responsabilitatea pe care și-a asumat-o și inspiră încredere, motivând studenții să devină adevarați profesioniști în domeniul pe care il aleg”, transmit organizatorii evenimentului.  Nominalizările pot fi făcute accesând platforma www.profitari.ro !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*