Ultimele stiri

Cum pot câştiga timişorenii un sejur în doi la Barcelona, de Ziua Îndrăgostiţilor

Dragostea este frumoasă mereu, dar cu atât mai mult atunci când clipele trăite alături de persoana iubită se transformă în momente de neuitat, imortalizate în fotografii. Pentru că în luna februarie sărbătorim iubirea, Iulius Mall a iniţiat o campanie dedicată tuturor îndrăgostiţilor, Love Shooting. Pentru că atunci când iubim, ne place ca dragostea să fie surprinsă în cât mai multe fotografii alături de persoana iubită.

Timişorenii care vor participa în cadrul acestei campanii pot câştiga un sejur în doi la Barcelona sau una din cele trei şedinţe foto profesionale împreună cu persoana iubită. Tot ce trebuie să faceţi este să cumpăraţi de minim o sută de lei de la magazinele Iulius Mall Timişoara până pe 14 februarie, să veniţi cu bonul fiscal la Centrul Info şi să completaţi un talon de participare la tombolă.

Mai mult, organizatorii anunţă că pe timişoreni îi mai aşteaptă o surpriză. În momentul în care primesc talonul, au posibilitatea să participe şi la acţiunea Love Message. „Solicită “formularul”, scrie mesajul de dragoste și poți câștiga o noapte romantică (cină + cazare) la Hotel Roco din Izvin, jud. Timiș. Se acordă 12 astfel de premii, câte unul în fiecare zi din perioada 3 – 14 februarie 2014. Trebuie doar ca mesajul tău să fie cât mai creativ, cât mai original, cât mai inspirat! Dragostea înseamnă și distracție! Așadar, în data de 14 februarie ne distrăm alături de Box Office și de Dj Rynno & Sylvia, la un super-concert care va avea loc la demisol – zona Poema”, transmit reprezentanţii Iulius Mall.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*