Ultimele stiri

Cum pot cercetătorii timișoreni să câștige 100.000 de dolari dacă se înscriu într-o competiție de proiecte. Ce trebuie să facă

O mare companie IT a lansat competiția de proiecte Bell Labs Prize. Această competiție se adresează cercetătorilor din întreaga lume din domeniul Tehnologia Informației și Comunicațiilor (rețele de comunicații, codificare, compresie, criptografie, matematică, wireless, sustenabilitate, cloud etc.) și oferă acestora posibilitatea de a colabora cu cercetători din cadrul laboratoarelor Bell.

Ideea de proiect trebuie dezvoltată în maxim 250 de cuvinte, în care să se puncteze gradul de inovare, valoarea tehnică, fezabilitatea și impactul acesteia asupra mediului de afaceri.

Cercetătorii care se califică pe primele trei poziții vor primi premii în bani: 100.000 de dolari pentru locul I, 50.000 de dolari pentru locul II și respectiv 25.000 de dolari pentru locul III. De asemenea, universitatea din care face parte câștigătorul locului I va primi un premiu în valoare de 100.000 de dolari.

Termenul limită pentru depunerea ideii de proiect este 22 Aprilie. Mai multe informații despre această competiție se găsesc pe site-ul Bell Labs.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*