Ultimele stiri

Cum pot studenții de la Politehnica să se angajeze în cele mai mari companii din Timișoara

zilele carierei

Un nou târg de oferte de angajare sau practică pentru tinerii de la Universitatea Politehnicare are loc în orașul de pe Bega în această lună. Universitatea Politehnica organizeazǎ în perioada 26-27 martie 2014 a patra ediţie a evenimentului ,,Zilele Carierei”, manifestare destinată studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor , dar şi companiilor, instituţiilor de profil interesate să ofere oportunităţi de carieră pentru tineri.

Deschiderea oficială are loc în data de 26 martie 2014, ora 9:00,la Restaurantul Universitar Politehnica din complexul studentesc Timisoara. În zilele de 26 si 27 martie 2014, la etajul I de la Restaurantul Universitar Politehnica sunt aşteptate să participe in jur de 50 de companii naţionale şi internaţionale care vor expune la standuri, oferte de carieră pentru studenţi, masteranzi şi absolvenţi (oferte de practică, oferte de locuri de muncă precum şi alte posibilităţi de colaborare).

Cei care vor trece pragul evenimentului vor avea parte de concursuri tematice, prezentări de burse și mobilități externe, traininguri tehnice, vizite în companii, premii și vor susține sau simula interviuri,

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*