Ultimele stiri

Cum pot timișenii să beneficieze de servicii medicale gratuit, dacă apelează la centrele de permanență

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş le reamintește locuitorilor din județ că pot apela cu încredere la seriviciile centrelor de permanenţă. În acest sens, CJAS Timiş anunță că la nivelul județului nostru există 41 de centre de permanenţă la care pot apela atât persoanele asigurate, cât şi cele neasigurate.

Programul de funcţionare al centrelor de permanenţă în timpul săptămânii este de la 8 seara la 8 dimineața, iar în zilele de sâmbătă și duminică, precum și de sărbătorile legale, programul este non-stop.

Centrele de permanenţă asigură servicii medicale de urgenţă, degrevând astfel activitatea unităţilor de primiri urgenţe din cadrul spitalelor şi, în acelaşi timp, scăzând şi cheltuielile acestor unităţi de primiri urgenţe. Consultaţiile şi tratamentul sunt asigurate în mod gratuit de personalul medical din centrele medicale. Orice persoană poate apela la un astfel de centru de permanenţă, indiferent de medicul de familie la care este înscris.

Cele mai multe centre de permanenţă din judeţul Timiş se află în Timişoara -11, Lugoj – 4 şi 26 de centre de permanenţă sunt în mediul rural.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*