Ultimele stiri

Cum pot timișorenii să învețe să folosească aparatul de fotografiat

fotograf

Unul din tinerii fotografi deja recunoscuți pe plan local, Flavius Neamciuc, organizează un curs tehnic de fotografie inedit în perioada 3-26 martie.

Cursul se adresează timișorenilor amatori de fotografie, pasionați de acest domeniu, dar care nu stăpânesc noțiunile tehnice în profunzime. De multe ori, informațiile existente online sau în cartea tehnică nu sunt satisfăcătoare în mod specific. Astfel, ideea cursului i-a venit lui Flavius acum aproximativ un an, la sesizarea și confirmarea în timp a acestei necesități.

Cursul se va derula pe parcursul a 4 săptămâni, de 2 ori pe săptămână, cumulând în total 16 ore de studiu și aplicabilitate prin exerciții practice. Locul de desfășurare este AltClub, situat în Piața Libertății (Str. V.V. Delamarina, nr. 1). Numărul de locuri disponibile se ridică la 10, pentru eficiență și respect față de fiecare cursant în parte. Taxa de participare la curs este de 650 lei și doritorii se pot înscrie aici: http://blog.flaviusneamciuc.ro/formular-inscriere.

”Vă propun o formă nouă de abordare în ceea ce privește utilizarea aparatului foto. Prin acest curs, îmi doresc nu doar să reușim să înțelegem împreună care e rolul acelor butoane aflate pe aparat, ci și cum ne pot ajuta ele să facem fotografiile dorite. Îmi doresc, de asemenea, să legăm prietenii, să găsim soluții împreună și să realizăm un mediu plin de energie constructivă, unde fiecare să își poată aduce contribuția în dezvoltarea celuilalt”, spune Flavius Neamciuc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*