Ultimele stiri

Cum să fii “Popular de Paște” la Iulius Mall Timișoara ca să câștigi noul Ford Fiesta

iulius mall timisoara

Timișorenii sunt  invitați să participe la o nouă campanie marca Iulius Mall Timișoara în cadrul căreia pot câștiga marele premiu, noul Ford Fiesta. La campania “Popular de Paște” pot participa toate persoanele care au cumpărat de minim 150 de lei din magazinele din Iulius Mall, se prezintă cu bonurile fiscale la Centrul Info și completează talonul de participare la tombolă.

Ce câștigi dacă ești „Popular de Paște”? Premii zilnice instant (acordate la Centrul Informațional din Iulius Mall Timișoara, în intervalul orar 10:00-22:00), și anume: primii 100 de clienți ai zilei câștigă pe loc o sticlă de Coca-Cola și una de Fanta de 2 litri, următorii zece clienți ai zilei câștigă un produs Nobila Casa, iar următorii cinci, un voucher de cumpărături.

De asemenea, sunt acordare premii zilnice prin tragere la sorți după cum urmează: un coș cadou oferit de Auchan, extragerea va avea loc în perioada 1 – 18 aprilie, la ora 17.00 și ora 12.00 în 19 aprilie. Matele premiu al campaniei, un autoturism Ford Fiesta, acordat prin tragere la sorți în data de 19 aprilie, la ora 12.00.

Mai mult, dacă ai cumpărat de minim 150 de lei de la Auchan, poți câștiga 1 din cele 100 de vouchere de parcare gratuiă în parcarea subterană Iulius Mall oferite zilnic primilor 100 de clienți care fac astfel de cumpărături. Premiile sunt acordate la Centrele Info Point localizate în zonele de acces dinspre mall spre parcarea subterană, în intervalul orar 08.00 – 23.00. Voucherul este valabil o zi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*