Ultimele stiri

Cum se folosește Klaus Iohannis de Banat în campania electorală de pe Facebook

Klaus Iohannis

S-a scurs deja o săptămâna de la startul campaniei electorale, iar candidații exploatează la maximum toate metodele de promovare. Între acestea, site-urile de socializare par să ducă cele mai grele lupte de promovare a candidaților la președinție. Pe Facebook, unul dintre aspiranții la scaunul de la Cotroceni, mai exact, candidatul ACL, Klaus Iohannis se folosește de Banat pentru a mai strânge câteva voturi.

În timp ce candidatul PSD la prezidențiale, Victor Ponta, este discreditat de primarul Timișoarei și acuzat că ignoră atât orașul de pe Bega, cât și întreaga regiune, Klaus Iohannis pare că a găsit o metodă prin care să-i convingă pe bănățeni să voteze cu el. Astfel, printre multele slogane postate pe pagina sa oficială de Facebook, apare și următoarea remarcă: E vremea faptelor pentru Banat! E vremea faptelor pentru România!

Se pare că așa cum anunța duminică în vizita de la Timișoara, Iohannis chiar mizează că voturile bănățenilor vor face diferența în cadrul alegerilor de anul acesta, iar primarul Sibiului pare să se folosească de toate mijloacele posibile pentru a-i atrage pe cei din vestul  țării de partea sa.

Klaus Iohannis

1 Commentariu pe Cum se folosește Klaus Iohannis de Banat în campania electorală de pe Facebook

  1. VOTURILE CELOR DIN BANAT SI TRANSILVANIA SI MAI ALES A MILIOANELOR DE ROMANI DIN DIASPORA VOR FACE DIFERENTA!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*