Ultimele stiri

Cum se simte actorul Mircea Albulescu, la 24 de ore după operația pe inimă suferită la Timișoara

mircea albulescu

Medicii timișoreni de la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde au reușit să-i salveze viața îndrăgitului actor Mircea Albulescu, care a ajuns de urgență la spital, marți, după ce a acuzat dureri puternice în zona pieptului.

Ieri, medicii de la Clinica de Chirurgie Cardiacă l-au supus pe Mircea Albulescu unei intervenții chirurgicale pe inimă, în timpul căreia i-au făcut trei bypass-uri. Potrivit medicilor timișoreni, actorul a trebuit să fie operat de urgență, ținând cont de faptul că avea trei leziuni coronariene severe.

Operația a fost un adevărat succes, actorul fiind internat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, iar aseară a deschis ochii. „Actorul Mircea Albulescu a fost detubat în această dimineață, este stabil, se simte bine. S-a trezit și vorbește”, a declarat Alina Lupu, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Reamintim faptul că actorul Mircea Albulescu a fost internat, marți, la Institutul de Boli Cardiovasculare, iar medicii l-au supus mai multor investigații medicale. Actorul a venit la Timișoara cu spectacolul „Bădăranii” al Teatrului Metropolis din București, care s-a jucat luni seara pe scena sălii Capitol.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*