Ultimele stiri

Cum va fi vremea de 8 martie. PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni, în Banat

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 24 februarie – 9 martie, pentru toate regiunile din ţară.

Astfel, în Banat, în cea mai mare parte a intervalului de referinţă, valorile termice se vor situa peste cele climatologic normale pentru sfârşitul lunii februarie şi prima decadă de martie. În zilele de 24 şi 25 februarie, dar foarte probabil şi către sfârşitul celor două săptămâni de prognoză, temperaturile vor fi în medie de 9…12 grade ziua şi 1…4 grade noaptea.

Perioada 27 februarie – 5 martie va fi caracterizată de o vreme chiar deosebit de caldă, abaterea pozitivă a temperaturii faţă de mediile multianuale specifice urmând a fi de până la 8…9 grade, astfel că valorile diurne mediate vor fi de 13…15 grade, iar cele minime nocturne de 3…5 grade.

Vor fi ploi slabe, cu caracter local în prima zi a intervalului de prognoză, apoi probabilitatea de ploaie va creşte pe parcursul celei de-a doua săptămâni, în special în perioada 4 – 6 martie, potrivit Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*