Ultimele stiri

Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână

vremea

Sâmbătă, vremea va fi caldă pentru această dată, dar şi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, când local vor fi averse, însoţite de descărcări electrice.

Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Excepţie vor face regiunile vestice şi extremitatea de sud-est a ţării, unde astfel de fenomene se vor manifesta pe arii mai restrânse. Vântul va avea unele intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, în Banat şi la munte, dar şi în timpul ploilor, când poate lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade, iar cele minime între 9 şi 20 de grade.

Duminică, vremea se va menţine caldă pentru această dată, dar şi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi seara, când se vor semnala averse şi descărcări electrice local în regiunile extracarpatice, la deal şi munte şi doar cu totul izolat în rest. Pe spaţii restrânse, cu precădere în zona montană, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va avea unele intensificări, ziua, în estul şi sud-estul teritoriului, dar şi în celelalte regiuni în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 32 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 şi 21 de grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*