Ultimele stiri

Cum va fi VREMEA în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo de Paști, în BANAT

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 6 – 19 aprilie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, pe parcursul primei săptămâni, regimul termic diurn se va ameliora treptat. Astfel, media maximelor termice va creşte de la 9 grade, pe 6 aprilie, la 19 grade pe 11 şi 12 aprilie. Totuşi, media minimelor termice va fi de cel mult 2 grade, putând atinge în unele nopţi pragul îngheţului. Între 13 şi 19 aprilie, temperaturile maxime vor creşte uşor, mediile fiind de 20…21 grade, dar cele minime vor fi semnificativ mai mari decât în prima săptămână, oscilând, în medie, între 5 şi 7 grade.

Vor fi ploi pe 6 şi 7 aprilie, local moderate cantitativ şi posibil, în unele zile din intervalul 14 – 19 aprilie, dar slabe şi pe arii restrânse. În special în zonele de deal, în nopţile mai reci de la începutul intervalului, nu sunt excluse lapoviţa şi trecător ninsoarea, scrie Mediafax.

Foto: Eye in the Sky

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*