Ultimele stiri

Cum va fi VREMEA în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo până pe 25 ianuarie în BANAT

timisoara iarna

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 12 – 25 ianuarie 2015, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, în prima săptămână, valorile maxime ale temperaturii se vor situa în general cu mult peste cele specifice perioadei, cu medii de 4…6 grade în 12 şi 15 ianuarie şi 7…9 grade în celelalte zile. Minimele cele mai scăzute vor fi în dimineaţa de 14 ianuarie (-4 grade), în restul intervalului fiind de aşteptat -3…-1 grad în medie, dar cu valori mai mari în zona de deal. În cea de-a doua săptămână se estimează un regim termic mai constant, cu valori în continuare peste cele climatologic normale, cu maxime în medie de 5…7 grade şi minime de -2…0 grade.

În prima săptămână a intervalului de referinţă precipitaţiile vor lipsi, apoi -începând din jurul datei de 18 ianuarie- creşte probabilitatea pentru precipitaţii mixte, cu caracter temporar, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*