Ultimele stiri

Cum va fi VREMEA în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo până pe 3 mai, în BANAT

timisoara primavara

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 20 aprilie – 3 mai, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, până pe 22 aprilie, vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit, cu media regională a temperaturilor maxime între 13 şi 15 grade, iar cea a minimelor de 2…4 grade. În intervalul 23- 26 aprilie, regimul termic va fi în creştere de la o zi la alta, maximele diurne ajungând, în medie, la 22 de grade, iar media minimelor nocturne va atinge 8…9 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, valorile termice medii ale regiunii vor fi apropiate de cele normale, cu maxime ce se vor situa între 19 şi 21 de grade şi minime de 7…9 grade.

Probabilitatea pentru ploi slabe şi moderate cantitativ va fi mai ridicată în intervalul 26 – 30 aprilie, dar la nivel local va fi posibil să plouă şi în restul intervalului, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*