Ultimele stiri

Cum va fi VREMEA până în luna martie

iarna

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare sezonieră a temperaturilor şi a cantităţilor de precipitaţii pe teritoriul României, până în luna martie a anului viitor.

În ianuarie, temperatura medie lunară a aerului va avea valori peste mediile climatologice local în sudul, sud-estul şi vestul ţării, iar în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de normal. Precipitaţiile lunare se vor situa peste mediile climatologice în cea mai mare parte a ţării.

În februarie, temperatura medie lunară a aerului va înregistra valori sub mediile climatologice în zonele nordice şi centrale, local în sud-estul ţării valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile, iar în restul regiunilor, normale. Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în limite normale, local, în zonele estice şi sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi excedentare.

În martie, temperatura medie lunară a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în sudul şi sud-estul ţării, iar în celelalte regiuni valorile termice se vor situa, în general, sub normal. Precipitaţiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic în cea mai mare parte a ţării, scrie Mediafax.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*