Ultimele stiri

Cum va fi VREMEA până pe 14 decembrie, în BANAT

timisoara iarna

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 1 – 14 decembrie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, în primele două zile ale intervalului valorile termice diurne se vor situa uşor sub mediile multianuale, cu o medie la nivelul regiunii de 3…4 grade. Ulterior, până spre data de 6 decembrie, temperatura va fi în creştere spre valori medii ale temperaturilor maxime de 7…8 grade. Regimul mediu al valorilor minime va fi de 0…2 grade în prima săptămână de prognoză, iar în a doua săptămână este estimată o scădere a regimului termic. Prin urmare, valorile maxime vor atinge o medie de 2 grade, iar media minimelor va deveni negativă, respectiv -3…-2 grade.

Vor fi precipitaţii moderate cantitativ şi predominant sub forma de ploaie la începutul intervalului de prognoză, iar ulterior probabilitatea pentru precipitaţii, mixte, va creşte după data de 6 decembrie, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*