Ultimele stiri

Cum va fi VREMEA până pe 22 martie. Prognoza meteo în BANAT

lalele

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 9 – 22 martie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, în primele trei zile, vremea se va încălzi, astfel încât media regională a maximelor termice va creşte de la 10 la 12 grade, iar cea a minimelor, de la -2 la 2 grade. Între 12 şi 15 martie însă, valorile termice vor marca o scădere, astfel încât mediile de 6…8 grade, ziua, şi -2…0 grade, noaptea, se vor situa sub cele normale pentru a doua decadă a lunii martie. Pentru cea de-a doua săptămână sunt estimate temperaturi diurne şi nocturne în uşoară creştere, apropiate de mediile climatologic specifice acestei perioade din an.

Probabilitatea pentru precipitaţii, în general slabe cantitativ, va fi ridicată în intervalul 11 – 14 martie. Vor fi ploi, dar trecător se pot semnala şi precipitaţii mixte în timpul nopţilor. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni vor fi intervale cu ploi slabe, pe spaţii restrânse, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*