Ultimele stiri

Cum va fi VREMEA până pe 8 martie, în BANAT

vremea

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 23 februarie – 8 martie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, în prima jumătate a acestei săptămâni vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi maxime care vor ajunge marţi, 24 februarie, până la aproximativ 16 grade. Apoi, până la începutul lunii martie, valorile termice diurne vor scădea, dar se vor situa în continuare peste mediile climatologice. După o nouă încălzire în primele zile ale celei de a doua săptămâni, vremea se va răci din nou, iar maximele ar putea coborî uşor sub cele specifice primei decade a lunii martie. Temperaturile nocturne vor începe să scadă după data de 26 februarie, iar în ultimele zile ale intervalului vor fi minime preponderent negative.

În prima săptămână va ploua aproape în fiecare zi, mai intens în zilele de 25 şi de 26 februarie. Condiţii de precipitaţii vor fi şi în cea de a doua săptămână, dar pe spaţii mai mici. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar în ultimele zile, posibil, trecător, şi lapoviţă sau ninsoare, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*